Onze Behandelingen

Iedere patiënt die ons bezoekt is uniek en heeft de best mogelijke zorg nodig. Om dit te kunnen realiseren heeft elke patiënt een individuele aanpak nodig.


CONTROLE


MONDHYGIËNE


WORTELKANAAL


RÖNTGEN


ESTETHIEK


IMPLANTATEN


VULLINGEN


SPOED

Stappen richtinggezond gebit

Allereerst vult u een gezondheidsvragenlijst in welke u ontvangt voor aanvang van uw eerste bezoek.

Tijdens uw eerste bezoek (consult of intake) bespreken wij uw wensen en/ of klachten en voeren wij een mondonderzoek uit. Als er behoefte is aan aanvullend onderzoek vervaardigen wij eventueel gebitsmodellen, röntgenfoto’s en kleurenfoto’s. Afhankelijk van onze waarnemingen tijdens uw eerste bezoek stellen wij voor u een individueel behandelplan op. Het kan voorkomen dat er voor uw mond meerdere behandelmogelijkheden zijn.

Als blijkt dat uw mond gezond is en geen behandeling behoeft, plannen wij in u voor een reguliere controle.

Uw persoonlijk behandelplan wordt tijdens uw eerste of tweede bezoek met u besproken waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om met ons te overleggen wat voor u de juiste keuze is.

Tarieven

De tarieven voor tandheelkundige verrichtingen zijn in Nederland door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen in Nederland gelijk gesteld door de overheid. De behandelingen van Tandzorg lief worden volgens deze tarievenlijst berekend, ook in de avond en in het weekend.

Wanneer u een rekening van ons krijgt, is deze vaak opgebouwd uit verschillende prestaties die tijdens een behandeling zijn uitgevoerd.

De tarieven van onze prestaties worden jaarlijks worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Het overzicht van de tarieven van 2018 kunt u hier bekijken.

Almere – Famed
Uw kosten die bij ons worden gemaakt declareren wij via het factureringsbedrijf Famed. Famed verhaalt uw kosten direct bij uw zorgverzekeraar. Indien uw kosten, gedeeltelijk of volledig, niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed ontvangt u een acceptgiro van Famed met het nog door u te betalen bedrag. Zo kunnen wij ons 100% richten op uw zorg.

Haarlem – Anders Medical Factoring
Uw kosten die bij ons worden gemaakt declareren wij via het factureringsbedrijf  Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring verhaalt uw kosten direct bij uw zorgverzekeraar. Indien uw kosten, gedeeltelijk of volledig, niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed ontvangt u een acceptgiro van Anders Medical Factoring met het nog door u te betalen bedrag. Zo kunnen wij ons 100% richten op uw zorg.

Samen zorgen wij voor een gezonde lach!